keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Intoilua

Muutsi-Maiju Moi! Sykettä Syksyyn -tapahtumassa syyskuussa saivat
asiakkaat maistella maukasta suklaista raakakakkua.
Kun aamulla heräsin ja sain silmäni auki, päätin välittömästi että tänään on hyvä päivä. Tunne oli voimakas. Kalenterissa ei lukenut juuri mitään tämän päivän kohdalla, joten tällä hyvyydellä oli mahdollisuus ilmentyä parhaalla mahdollisella tavalla, kun en ollut etukäteen päättänyt miten aion tänään elää.

Aamupäivällä sain viettää hetken Pihlan kanssa tanssien ja kuunnellen Robinia. Nautimme yhdessä raakapitsaa mantelimaidon kera ja jälkiruokana herkuttelimme raakajäätelöllä. Myöhemmin päivällä sain myös antaa panokseni muutaman ihmisen hyvinvointiin energiahoitojen muodossa. Mikä onkaan parempaa kuin saada auttaa ihmisiä parantamaan itse itsensä. Reipas polkupyöräily keskustaan virkisti myös kummasti! Illalla sain vielä nautiskella erään ystäväni seurassa melkein-raakasuklaata lämpimän Instant Reishi -kupposen äärellä. Oli mukava maistaa vaihteeksi jonkun toisen tekeleitä, ja oli muuten hyvää.

Raakapitsaa
Olen viime päivinä pohtinut työtä ja työntekoa. Sitä, mikä on kaikkein lähimpänä sydäntäni. Mihin minulla on motivaatiota kaikkein eniten. Kun kiinnostuin ravinnosta kolme vuotta sitten, koko elämäni muuttui. Niinpä kaiken hyvinvoinnin keskellä juurikin puhdas, käsittelemätön ravinto on intohimoni. Ilahduin ja huvituin huomatessani, että tällä hetkellä kaikista lukkoon lyödyistä tapahtumista, joihin osallistun, saan olla mukana ravitsemuksen merkeissä. Smoothiebarin, muutsilan, merkeissä tai raakasuklaan perusteista kertoen. Miten kiitollinen saankaan olla siitä, että saan tehdä juuri sitä, mitä sydän tällä hetkellä eniten toivoo!

Päätin tämän kuluvan hyvän päivän aikana jossain kohtaa katsoa pitkästä aikaa Ravintolapäivän sivuja. Innostuin ja kauhistuin huomatessani, että seuraava ravintolapäivä on jo 16.11.! Enkä minä ole huomannut mitään! Viime ravintolapäivänä pääsin ensimmäisen kerran toteuttamaan haaveeni muutsilan muodossa ja päivä oli uskomaton. Silloin päätin, että haluan ehdottomasti olla mukana jatkossakin. Paitsi että tulevana ravintolapäivänä minulla on Raakasuklaan Perusteet -ilta Lahdessa. Päätin soittaa parhaalle ystävälleni Viiville (joka on muuten vastikään aloittanut myös oivaltavan, mielenkiintoisen ja erittäin persoonallisen blogaamisen elämän ja arjen ihmeistä, suosittelen!).

Hetken loistokkaan aivoriihen jälkeen saan ylpeänä todeta, että Muutsila Marja herää henkiin Luontaishoitola Marjan tiloissa ravintolapäivänä 16.11. klo 11-16, tervetuloa! Ja miten päivää voisikaan jatkaa paremmin, kuin Raakasuklaaillalla? Molemmat tärkeät tapahtumat mahtuvat päivääni, mitä luksusta! Voi tuottaa haastetta pysyä maan pinnalla kun saan viettää koko päivän mahtavassa seurassa mahtavalla ravinnolla, huhhuh.

Minun ja Viivin muodostamasta tehotiimistä ei muuten huumoria, iloa, naurua ja tehoa puutu, joten näitä tapahtumia ei kannata missata! Reseptien suunnittelu alkakoon... Ja niitä vinkkejä voisin ottaa kommentteina vastaan, mitä Sinä haluaisit Muutsilastamme löytyvän?

Team Maiju&Viivi: Keskipäivän karkelot
Kiitos tästä päivästä! Kiitos siitä "sattumasta", että mieleeni tuli kurkistaa ravintolapäivän nettisivuja. Kiitos mahtavasta suklaasta ystävälle. Kiitos ihanasta syksyisestä ilmasta ulkona. Kiitos tästä hyvästä mielestä, joka on ollut läsnä koko päivän ajan. Kuinka paljon tämä päivä toi mukanaan uutta innostusta ja mahdollisuuksia! Minä päätän, että huominen on vielä parempi.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että on ollut hyvä päivä! :) Mullakin oli! Oli aamulla ajatus, että soittelen sulle jos ehdittäisiin nähdä, mutta olen kerrankin puuhastellut niin paljon kaikenlaista koko päivän, etten sitten ehtinytkään ja nyt kello onkin jo salakavalasti viuhahtanut yli puolenyön. :O

    VastaaPoista
  2. Miekin olen havainnut että hyvällä mielellä harvoin tulee tylsää hetkeä, kun jokainen hetki on vaan niin mukava :) Näemme varmaan lähipäivinä... ;)

    VastaaPoista