keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uusia palveluita ja tarjouksia

Viime aikoina olen perehtynyt jälleen hyvinvoinninohjaukseen. Jälleen, koska hyvinvointiohjaajan nimikettä olen kantanut lähes koko kuluvan vuoden, mutta painottanut vahvasti energiahoitoihin sekä magneettikoruihin. Sain viimein rohkeutta ja innostusta tulla kaapista ulos ja tehdä flyerin, jossa on tietoa tarjoamistani palveluista.

Päätin yhdistää reippaan ulkoilun ja "työn", (työ lainausmerkeissä koska vierastan koko sanaa, työ kuulostaa pakolliselta ja tylsältä ja Mennikkö edustaa minulle kaikkea muuta) ja eilinen päivä menikin aika tehokkaasti kuntoillen polkupyörän selässä pitkin kaupunkia jakamassa seuraavanlaisia ihan uusia flyereita Heinolan ilmoitustauluille ja seinille...Jipii!! Viimeinkin "huuhaahoitajalta" on saatavana myös ihan valideja todisteita, eli erilaisia mittauksia. Voit tutustua blogin palveluhinnastoon ja varata ajan.

Tanitavaa'an, iridologian ja hyvinvointitestien ohella MRA-laite on mielenkiintoinen uutuus, joka kertoo tarkkaan kehon tämän hetkisen tilan. Mittaus kestää vain vajaa 5 minuuttia, mutta analysoitavaa tekstiä tulee kymmeniä sivuja. MRA-laitteesta lisää täällä. Hyvinvoinnin ammattilaiset voivat kysellä kauttani laittetta työvälineeksi, kysy lisää.

Ensimmäisiin harjoitusmittauksiin ja -tulkintoihin MRA-laitteella otetaan jo varauksia -50%, eli 50€ / 2 tapaamista sis. veriryhmän mukaisen ruokavalion sekä terveysohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti