maanantai 9. joulukuuta 2013

Energiahoitojen kysytyimmät -lista TOP 10

Ihmiset ovat usein kiinnostuneita energiahoidoista ja esittävät monenlaisia kysymyksiä hoitoihin liittyen. Suomen Energiahoitajat ovat koonneet kymmenen kysytyintä kysymystä ja vastausta tietopankiksi teille, olkaa hyvät!


1. Mihin hoito auttaa?

Vastaus: Kaikenlaisiin fyysisiin ja psyykkisiin ongelmiin. Kehon energia vaikuttaa aivan kaikkeen joten energiahoidoilla on mahdollista vaikuttaa hyvin laaja-alaisesti.


2. Toimiiko hoito oikeasti?

Vastaus: Kyllä. Tästä on hyvä esimerkki asentovirheiden erittäin nopea korjautuminen joka on mitattavissa välittömästi hoidon jälkeen.


3. Onko tämä huijausta? 

Vastaus: Ei, ainakaan meidän tekemänä. Epärehellisiä toimijoita on varmasti liikkellä tälläkin alalla mutta täytyy muistaa, että jos tuloksia ei tule, ei epärehelliselle toimijalle riitä kovin kauaa asiakkaitakaan. Vertailun vuoksi sanottakoon, että suurin osa asiakkaistamme tulee meille tyytyväisten asiakkaiden suosittelujen kautta. Lisäksi tarjoamme hoidoillemme täydellisen tyytyväisyystakuun. Jos tuloksia ei tule, et maksa mitään.


4. Mitä hoidossa tapahtuu?

Vastaus: Hoidossa korjataan asentovirheitä, avataan kehon luonnollista energiakiertoa, poistetaan stressiä ja tunnepuolen jumeja. Hoitoja painotetaan eri osa-alueille sen mukaan mitä kukin asiakas tarvitsee. Käytännössä hoidossa ollaan aina vaatteet päällä ja hoidettava istuu, seisoo tai makaa hoitopöydällä riippuen tekniikasta mitä tehdään. Toisissa tekniikoissa kosketetaan kevyesti keholle, esim. kun mitataan virheasentoja mutta useimmat tekniikat voidaan tehdä myös koskettamatta, jos asiakas ei pidä siitä että häneen kosketaan.


5. Onko tässä mukana pahuuden voima?

Vastaus: Ei. Hoito on täysin luonnollista eikä siihen liity mitään magiaa tai rituaaleja. Energiahoitoihin joskus liitetty mystisyys ja outous tulee vain tiedon puutteesta. Jos ihminen ei jotain ymmärrä ja se häntä hämmästyttää niin sille pitää keksiä jokin selitys. Jos selitystä ei pysty löytämään olemassaolevasta tiedosta(länsimaisille tämä on tiede) niin ihminen selittää asian joko huijaukseksi tai yliluonnolliseksi tapahtumaksi riippuen siitä onko kyseisen henkilö puhtaasti materialisti vai ei.


6. Onko tämä uskomushoitoa?

Vastaus: Ei ole. Hoito toimii riippumatta siitä uskooko hoidettava vai ei tai edes tietääkö hän mitä hänelle ollaan tekemässä. Myös pienet lapset ja kotieläimet saavat yleensä nopeaa apua hoidoista vaikka he eivät pysty uskomaan tai olemaan uskomatta hoitoon.


7. Onko tulos pysyvä?

Vastaus: Riippuu hyvin monesta tekijästä. Onko otettu riittävästi hoitoja, jotta syy on saatu pois? Tämä lienee tärkein tekijä. Joskus henkilö voi joutua muuttamaan tuhoisia elintapojaan jos hän itse omalla käytöksellään luo sairautta uudelleen. Ihannetapauksissa yksi hoito riittää poistamaan kymmeniä vuosia vaivanneen ongelman pysyvästi. Koska emme hoida vain oiretta, saamme yleensä parempia ja pysyvämpiä tuloksia myös muille “mahdottomissa” tapauksissa.


8. Kuinka pukeudun hoitoon?

Vastaus: Hoidossa tärkeintä on pystyä olemaan mahdollisimman rentona. Tämä mielessä pitäen voit itse miettiä kuinka pukeudut. Hirveän monta vaatekerrosta saattaa hiukan haitata mittaamista, joten ei kuitenkaan ihan pilkkihaalari päällä kannata tulla.


9. Voiko vaiva pahentua?

Vastaus: Ei, mutta puhdistusoireita saattaa tulla jos kehossa on paljon kuona-aineita ja tämä voi tuntua hetkellisesti oireen pahenemisena. Tässä vaiheessa pitää keholle antaa lepoa ja vettä jotta puhdistuminen saadaan päätökseen. Tämän jälkeen olo on parempi kuin aikaisemmin eli lopullinen hoitotulos on saavutettu. Puhdistusoireita tulee kuitenkin harvoin ja yleensä aina hoidosta lähtiessä on paljon parempi olo kuin ennen hoitoa.


10. Montako hoitoa tarvitaan?

Vastaus: Riippuu hyvin monesta tekijästä ja tätä on mahdotonta tietää etukäteen. Yleensä 1-3 hoitoa joko parantaa vaivan kokonaan tai se on merkittävästi parantunut.


Lähde: Suomen Energiahoitajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti