keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Fitnessfirst

Minulta on usein kysytty mistä ostan tuotteita raakaleivonnaisiin ja omaan käyttööni. Tavalliset marketeista saatavat pähkinät ovat kalliita ja sisältävät runsaasti torjunta-ainejäämiä. Luomulaatuisia pähkinöitä en ole tavallisissa kaupoissa nähnyt lainkaan.

Tykkään itse tilailla raaka-aineeni netin kautta, koska nettikaupoissa valikoima on laaja ja pakkauskokovaihtoehtoja runsaasti. Tilaan yleensä säästöpakkauksissa (n. 1kg) cashewt, mantelit, siemenet, ym. Superfoodit tilaan usein myös netin kautta.

Loistava vaihtoehto esimerkiksi raakasuklaan raaka-aineiden ostamiseen on Fitnessfirst. Valikoimasta löytyy erittäin laajasti erilaiset superfoodit, patukat, terveelliset välipalat, pähkinät, siemenet, teet, kahvit, jne... Juurikin Fitnessfirstiltä olen tilannut ehkä laadukkainta kahvivalmistetta, johon olen törmännyt, Cafe Cepsiä, joka sisältää luomulaatuisen kahvin lisäksi lääkinnällisiä sieniä, reishiä ja cordycepsiä. Nimenomaan Cafe Cepsiä on päässyt maistelemaan Maijun Muutsiloista erilaisissa tapahtumissa.

Ilokseni voin ilmoittaa teille, että tästä päivästä lähtien kaikki lukijani, asiakkaani ja ystäväni saavat Fitnessfirstin tilaustensa loppusummasta 8% alennuksen koodilla mennikko. Nyt kaikki varastot täyteen ja jouluostoksille!

www.fitnessfirst.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti