torstai 16. tammikuuta 2014

Vetovoiman laki ja unelmat

2014 Unelmat & Toiveet 1.1.2014 illalla

Vuosi on vaihtunut ja blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa. Olen vetäytynyt pohtimaan elämää ja kirjoitettavia aiheita on jonossa jaettavaksi. Kaikkein tärkeintä blogin ylläpitämisessä minulle on asioiden oivaltaminen kirjoittamisen kautta. Tämän blogin kirjoittaminen on toiminut itselleni valtavana inspiraationa ja jopa terapeuttisena. Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet osana kehittymistäni ihmisenä ja jakaneet Maijun tekstieni kautta. Kiitos kaikista palautteista ja kommenteista joita olen saanut.

Viime vuosi 2013 oli todella elämäni värikkäin ja tapahtumarikkain monessa mielessä. Myin asunnon, sanouduin irti vakituisesta työstäni, muutin omilleni ja aloin raivata ja rakentaa perustaa, etsiä suuntaa jotta voisin seisoa omilla jaloillani, ensimmäistä kertaa elämässäni. Tapasin loistavia uusia ihmisiä ja koin mitä uskomattomimpia seikkailuja.

Kuitenkin kaikkein suurin muutos tapahtui sisäisessä maailmassani, maailmankatsomuksessa, uskomuksissa ja tunnetietoudessa. Monesti oivalsin asioita ja etenin vain todetakseni, että ei tämä asia ollutkaan näin. Yksi askel taakse ja kaksi eteenpäin. Pääteemoina elämässäni ovat olleet rakkaus ja sen monet ulottuvuudet, irtipäästäminen sekä nöyrtyminen. Itsensä kohtaaminen syvältä, rehellisesti, oppiminen, kehittyminen. Kulunut vuosi oli kaikin puolin suurta vanhan raivaamista ja tilan tekemistä uudelle. 
Ensimmäistä kertaa uskalsin unelmoida ja keskittyä enemmän asioihin, joita rakastan sen sijaan että pohdin mihin en kykene ja mitä en uskalla. Tutustuin vetovoiman lakiin, katsoin The Secret -DVD:n ja luin Voima -kirjan. Näiden myötä aloin kiinnittämään entistä enemmän huomiota ajatuksiini suhteessa ympäristööni ja sain huomata, että ulkoiseen maailmaan vaikuttaminen tapahtuu sisäisen muutoksen (ajatukset) kautta. Kaikki, mitä näen ympärilläni, ihmiset, tavarat, tilanteet, tunteet ovat omia luomuksiani. Olen omilla ajatuksillani ja tunteillani vetänyt ne puoleeni.

Vetovoiman laki on pettämätön. Se on yksi universumin peruslaeista. Jokaisella ajatuksella vedämme puoleemme vastaavan "värähteen" omaavia asioita ja tilanteita. Mitä sinä haluaisit lisää elämääsi? Jos aamulla nouset sängystä kiireellä ylös ja lyöt varpaasi tuolin jalkaan ja keskityt tuntemaan miten ärsyttävältä se tuntui, seuraavassa hetkessä saattaa kahvikuppi pudota käsistä, myöhästyt töistä ja kaikki tuntuu menevän pieleen. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Vetovoiman laki ei luokittele asioita hyviksi tai pahoiksi. Se vain saattaa yhteen samankaltaisuuksia.
Puhun usein kiitollisuudesta enkä syyttä. Kun aloin pohtia mitä kiitollisuus minulle merkitsee ja aloin kiinnittämään huomiota kaikkeen siihen hyvään, mitä minulla on, elämääni alkoi pursuta hyvyyttä sydämellisten ihmisten, positiivisten kokemusten ja yltäkylläisyyden muodossa. Unelmoin usein ja paljon. Luon tavoitteita. Unelmat kannattaa jakaa muillekkin ja vähintäänkin kirjoittaa paperille. Tärkeää on tuntea miltä tuntuisi, jos unelma olisi jo totta. Miltä näyttäisin jos unelmani olisi toteutunut? Miltä se tuntuisi? Miten käyttäytyisin? Voit tehdä hassulta tuntuvia asioita ja antaa kaikkesi, että saat itsesi tuntemaan, niinkuin sinulla olisi jo haluamasi. Vetovoiman laki ei tunnista sitä, onko tunnetilasi syntynyt aidosta vai kuvitellusta asiasta, se vain päämäärällisesti toteuttaa itseään vetämällä samanlaisia asioita samankaltaisten luokse.

Minulla on tapana välillä koota kaikki unelmani paperille. Löysin taannoin viime kesänä tekemäni unelmalistan ja lähes järkytyin huomatessani, että seitsemän asiaa kymmenestä oli tapahtunut. Enkä ollut yrittänyt tai nähnyt vaivaa asioiden eteen. Ne olivat tupsahtaneet elämääni luonnollisesti ja helposti. Hyviä kysymyksiä unelmalistan tekemiseen on esimerkiksi: "Mitä tekisin, jos tietäisin, etten voi epäonnistua?", "Jos minulla olisi kuukausi elinaikaa, miten käyttäisin aikani?", "Mitä olen aina halunnut tehdä, mutta en ole uskaltanut?" Tämän (lyhyen) vuoden puolella olen laatinut jo kolme unelmalistaa. Aion luoda tästä vuodesta elämäni uskomattomimman seikkailun ja tuntea enemmän kuin koskaan.

Unelmointi on hauskaa! Hyvä mieli luo - mitä muutakaan kuin - lisää hyvää mieltä! Unelmointi kannattaa aloittaa tänään. Kuinka monta onnetonta unelmoijaa tunnet? Unelmilla on tapana toteutua tavalla tai toisella, Sinulla on valta. Mitä Sinä haluat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti