lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kiitollisuuden aiheita tänään sekä Rakkausmysli

Tänään on hyvä päivä! Itseasiassa ihan yltiöpositiivinen. (Eikä ällötä yhtään, se jääköön lukijoiden harteille) Olen rakastunut, taas, aina yhä uudelleen ja uudelleen, elämään.

Tämä aamu lukeutuu taas niihin aamuihin, kun heti silmät aukaistuani sisältäni alkoi kumpuamaan Onni isolla Oolla. Sisäinen onni ei tarvitse ulkoista tekijää. Se on pyyteetöntä, rakastumista itseensä, olemiseen, elämään, ykseyden tuntemista kaiken kanssa.

Heräsin, kun Pihla tuli ensin hetkeksi viereeni makoilemaan ja kipitti sitten hakemaan huoneestaan kirjoja, kuulemma täytyi "lukea äitille iltasatua" ja kaikessa kiireettömyydessä lueskelimme parikin kirjaa läpi. Kuinka kiitollinen saankaan olla tuosta uskomattomasta, älykkäästä pienestä olennosta, joka tulee aamuisin äitin viereen ja toivottaa kuuluvalla äänellä "Huomenta äiti, nyt herätään!". Kiitos.

Lisäksi ulkona paistaa ihana aurinko! Auringon valo ja lämpö vaikuttavat todella syvästi minuun. Aamuisin on ihana nousta ylös pirteänä, päivisin on ihana imeä D-vitamiinia ja kokea auringon inspiroiva ja mielialaa kohottava vaikutus. Kiitos upeasta kesästä ja kesäaamuista aurinkoineen.

Tämä on niin monelle ihan tavallinen lauantaiaamupäivä. Minulle tämä on paras ja ainutlaatuinen. Mihinkään ei ole kiire, tänään ei ollut Lahdessakaan sovittuja hoitoja. Ei mitään suunnitelmia, ainoastaan täydellistä nautintoa tässä juuri nyt! Ja tieto siitä, että tästä tulee maailman mahtavin päivä. Kiitos tästä päivästä.

Kaikesta tästä rakkaudesta ja hyvästä mielestä käsin valmistin aamiaiseksi ehkä maailman maittavimman gluteenittoman ja 100% raa'an rakkausmyslin, olkaa hyvä!

Gluteeniton raakamysli kasvimaidolla

Rakkausmysli 2:lle

1 luomubanaani
1 luomukiivi
n. 1dl mustikoita
kourallinen kuivattuja luomumansikoita
kourallinen kurpitsansiemeniä
2 kuivattua luomuviikunaa
kourallinen mulpereita
hampunsiemeniä
mehiläisen siitepölyä
kasvimaitoa

Paloittele banaani, kiivi ja viikunat pieniksi paloiksi. Lisää loput aineet ja ripottele päälle siitepölyä. Kruunaa annos tuoreella kasvimaidolla jonka reseptin olen julkaissut aiemmin.

Istu alas ja pysähdy. Nauti hyvässä seurassa.


Oli hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti