tiistai 23. heinäkuuta 2013

Muutsin voimin uutta luoden

Erilaiset muutsit ovat tehokas tapa tankata paljon ravinteita kehoon ja vieläpä ruuansulatuksen kannalta helpossa muodossa! Sitä paitsi perussuomalaiselle tallaajalle päivän salaattiannos on helposti nautittu esimerkiksi maukkaan suklaapirtelön joukossa.

Tämä aamu käynnistyi parhaalla mahdollisella tavalla smoothien eli Pihlan ja minun kesken tutummin "muutsin" voimin. Mieleni teki jotain piristävää viime aikojen vihermuutsien rinnalle, joten kehittelin mielessäni Appelsiini-inkiväärimuutsin ja intuitio hoiteli loput.

"Apseli-inkivääri-muutsi" 2-3 hengelle

2 luomuappelsiinia
2 porkkanaa
2 rkl chiahyytelöä
2 rkl kuorimattomia hampunsiemeniä
n. 3cm pala inkivääriä
kourallinen vihreää: tänään meiltä löytyi pari basilikanlehteä, tuoretta minttua sekä salaatinlehtiä
kourallinen mulperimarjoja
kaakaonibsejä
tocoa
macaa
aitoa vaniljaa
kookospalmusokeria
lähdevettä
loraus God Morgonin luomumehua

Pese luomuappelsiinit ja kuori osittain. Blendaa muiden aineiden kanssa lusikoitavaksi muutsiksi tai lisää nestettä ja tee juotava versio. Tarjoile inkamarjojen ja mehiläisen siitepölyn kera.

Apseli-inkivääri-muutsi

Nälkä pysyi kurissa kauan ja tänään osallistuin yhteen luovimmista palavereista hetkeen! Mikä voisikaan olla parempaa kuin kolme inspiroitunutta ihmistä saman pöydän äärellä suunnittelemassa miten maailmasta saataisiin ihan vähän rakkaudellisempi paikka. Ideoita ja tulevia tapahtumia on ilmoilla ja kerron niistä teillekin ihan lähiaikoina.

Blogiin on nimittäin rakenteilla Tulevat! -sivu, josta löytyy aina päivitetty tieto missä ja milloin voit törmätä Mennikön palveluihin ja Maijuun. Perästä kuuluu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti