Festareille mennessä piti hakea lähteeltä vettä - asianmukaisissa hyttysvarusteissa © Jenny Pystynen |
Kuvittele, että heräät aamulla 7:30 teltastasi, menet ulos, aurinko paistaa, peset hampaat pellon laidalla, käyt ekovessassa ja suuntaat (paljaat) jalkasi kohti peltoa, jossa klo 8 starttaa puolentoista tunnin Chi Kung -harjoitus. Ja se aurinko tosiaan lämmittää! Lisäksi pääset osallistumaan lukuisiin mielenkiintoisiin workshoppeihin ja spontaaneihin impromusatuokioihin nuotiolla tai keskellä festarihumua. Nälän yllättäessä saat nauttia smoothiebarin antimia, sekä Rasta Chefin vegaanisia tofuburgereita.
Chill Lounge © Jenny Pystynen |
Lisää festivaalitunnelmia ystäväni Jennyn blogipostauksessa, allekirjoittanutkin vilahtelee muutamassa kuvassa...
© Jenny Pystynen |
Pihla nautti ihmisten huomiosta |
Festareiden jäljiltä yllä on kestohymy ja syvä Onnellisuus kukoistaa. Ilmeisesti luovuuskin on lisääntynyt, sillä päätin eilen ihan spontaanisti kokeilla tehdä elämäni ensimmäiset raakavälipalapatukat itse. Yleensä kun kokeilen jotain uutta, teen sen suurella tunteella, enkä muista kirjoittaa ainesosia tai -määriä ylös. Pahoitteluni. Suuntaa antava resepti menee jokseenkin näin...
Välipalapatukat
taateleita
viikunoita
parapähkinöitä
vaniljauutetta
pakurikaakaosekoitusta, ohje täällä
kookoshiutaleita
kuorimattomia hampunsiemeniä
Urtekram täysjyväriisihiutale
lähdevettä
Laita 1l vetoiseen astiaan suurinpiirtein yhtä paljon taateleita, kuivattuja viikunoita sekä parapähkinöitä. Liota pari tuntia. Blendaa tehosekoittimessa liotetut ainekset, lisää vettä vain sen verran että saat sopivan massan. Lisää sekaan pakurikaakaosekoitusta, korkillinen vaniljauutetta ja kookoshiutaleita oman maun mukaan ja blendaa.
Ota massa tehosekoittimesta kulhoon, lisää sekaan hampunsiemeniä (n. kourallinen) ja täysjyväriisihiutaleet (n. kourallinen) ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile patukoita ja laita kuivuriin tunniksi-pariksi.
Tuhti, terveellinen välipala |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti