maanantai 10. kesäkuuta 2013

Mennikkö

Nyt on minunkin yritykselläni nimi. Nimi, johon rakastuin aika pian sen kuulemisen jälkeen, Mennikkö. Pihla on pieni menninkäinen ja toinen nimensä onkin Menni. Lisäksi omaan "ituhippi"-meininkiini sopii hyvin jos minkäkinläinen männikkö, metsikkö... Mennikkö. Kiitoksia vielä ihanista oivalluksista joita olen nimiehdotustenne myötä saanut!

Tällä hetkellä Mennikkö tarjoaa siis :
-energiahoitoja (energeettinen jäsenkorjaus, energiakehon hoito, tunnekehon hoito) kotonani Heinolassa sekä lauantaisin Lahdessa os. Mariankatu 15B
-Energetix Wellness -magneettikorut ja -asusteet
-erittäin korkealaatuiset Arctic Nutrition -tuotteet
-paljon iloa ja inspiraatiota!

Lauantaina koin ensimmäisen kerran elämässäni festarihuumaa. Suuntasimme ystäväni kanssa uskomattoman ihanaan Huhdasfestiin, joka järjestettiin Kouvolan Huhdasjärvellä. Festivaalialueena toimi mukavasti metsän reunalla ja pellon laidalla, jossa meillä oli telttamajoitus. Nukuin teltassa ensimmäistä kertaa neljään vuoteen! Miljöö oli ihana viimeistä yksityiskohtaa myöten ja festarirannekkeet olivat kierrätyskankaasta. Kävijöitä ehkä parisataa, ehkä?

Lava

Kookosvettä ja maailman ihanin festarirannekkeeni
Oli ilo nähdä paljon hyväntuulisia ja värikkäitä ihmisiä lapsista harmaahapsiin ja paljon paljasjalkailijoita! Ihmiset hengailivat vilteillä ja lapset leikkivät ja kiikkuivat. Yhdessä kojussa oli tatuoijakin paikalla, ainakin yhtä ihmistä näin tatuoitavan illan aikana. Myynnissä oli mm. raakasuklaata ja kookosvettä pitsapalojen ja lettujen ohella, pisteet siitä! Musiikkitarjonta oli myös rempseää ja loistavaa, rakastuin pariinkin otteeseen. Ihmiset todella nauttivat ja oli hieno näky nähdä liekeissä olevia ihmisiä tanssimassa lavan laidalla, kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä.Huomatkaa upeat viirit!
Illalla sain nukahtaa teltassa lempeään rummutukseen ja lauluun, kun ihmiset jatkoivat juhlintaansa virallisen festariosuuden päätyttyä. Aamulla taas sain herätä ihanaan linnunlauluun. Ystäväni oli herännyt aiemmin ja ehtinyt jo ottaa aurinkoa viltin päällä keskellä peltoa. Ihanaa kiireettömyyttä. Kun viimein möngin minäkin teltan suulle ja avasin vetoketjun ja näin ystäväni, repesimme molemmat yhtä aikaa kovaan nauruun. En tiedä mistä se tuli, sydämestä, kaikesta siitä lämmöstä ja onnesta juuri nyt. Hyvää huomenta. Nautimme kiireettömän aamiaisen teltan suulla nautiskellen.

Aamiainen teltalla auringosta ja linnunlaulusta nauttien

Hymy ei hyydy kotimatkankaan kynnyksellä, KIITOS HUHDASFEST!
Ensimmäisten festarieni jälkeen olen aika myyty! Huhdasfestistä tulee takuulla perinne, ensi vuonna ehkä hieman isommalla joukolla mukaan. Aivan taatusti tulen tutustumaan festarielämään vielä laajemmin, katsotaan mitä elämä minulle tuo eteen. Ja ihana kesä.

1 kommentti: