torstai 6. kesäkuuta 2013

Muutoksia

Heippa kaikille, heti aluksi olen pahoillani jos joku on heti 1.6. ollut odottamassa arvonnan tuloksia. Minulle tapahtuu nyt paljon asioita, Lahden toimitila on nyt otettu käyttöön ja muutto uuteen asuntoon ajoittui kuun vaihteeseen ja jatkuu yhä...

Hyviä ehdotuksia toiminimeksi tuli useita, kiitos kaikille niistä! Yksi niistä tulee rekisteröidyksi. Arvonnan voittajaksi tuli nimimerkki Käsitöitäni, otatko yhteyttä minuun vaikka sähköpostilla maiju.zalminen@gmail.com niin saadaan voitto oikeaan osoitteeseen.

Yhtenä itseni kehityskohteena viime aikoina on ollut kontrollista luopuminen. Iso pala vuosien takaisesta kontrollintarpeesta onkin jo murentunut. Yhä enenevissä määrin hyväksyn jokaisen hetken sellaisena kuin se on. Muuttamiseen liittyvä kaaos ja epäjärjestys on kuitenkin nostanut minussa pintaan työstettäviä asioita, jes! Taas saan kehittyä ja ymmärtää itseäni hieman syvemmältä.


Muuttokuorma
Perjantaina oli muuttopäivä. Heräsin aamulla ja huomasin, että en ole ajatellut koko asiaa juuri ollenkaan. Muutamassa tunnissa olin jotenkin järjestänyt itselleni muuttoauton, peräkärryn sekä maailman parhaat muuttomiehet ja -naiset. Kuinka monella on tällaisia ihmisiä elämässään? Kiitos kaikille teille jotka olette olleet apunani, en olisi tässä ilman teitä!

Kuten sanoin, muuton tuoma kaaos ja sekasorto sekä kahden asunnon siivous yhdessä Pihlan kanssa on vaatinut tietoisuutta pysyä rauhallisena ja ymmärtää että kaikki on hyvin, tässä, juuri nyt. Nyt on tullut aika pohtia myös materiaa ja esineitä. Mitä todella tarvitsen, mistä voisi olla enemmän hyötyä jollekkin muulle. Minimalismikin on vilahtanut mielessä...


Muuttajan aamupalamuutsi
(ainesosat listattu muistin mukaan, muutsit teen fiilispohjalla hetkessä eläen)

1 avokado
liotettua chiahyytelöä
iso kourallinen pinaattia
iso kourallinen salaattia
1 banaani
kourallinen punaviinimarjoja
ripaus laatusuolaa
ashwagandaa
vehnänorasjauhetta
nestemäistä lehtivihreää

SURRURR!


Tunnen helpotusta ja kiitollisuutta siitä, että yksi elämänvaihe on saatettu päätökseen asunnon myynnin ja muuton myötä. Samalla vähän jännittää mitä elämä minulle vielä tarjoaa. Tiedostan kuitenkin vahvasti, että nyt on tullut minun aikani oppia seisomaan itse omilla jaloilla, ensimmäisen kerran elämässä. Aika rakentaa se oma juttuni.

Ajan saatossa minulle on syntynyt vahva luottamus elämään ja siihen, että olen aina tässä juuri nyt oikeassa tilanteessa oikeiden ihmisten ympäröimänä tekemässä oikeita asioita. Tämä hetki tekee elämästä ihmeellisen ja upean. Tässä hetkessä ei ole koskaan mitään hätää. Hyvin usein mieli onnistuu edelleen piilottamaan tämän hetken jonkun tapahtuneen tai sen, mitä seuraavaksi tapahtuu, taakse. 

Pari mustelmaa käsissä muistuttaa että jotain on tehty, vaikka pahvilaatikkovuoria tuntuu riittävän. Taustalla uusin rakkauteni; tanko.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti